Polenpodden
Polenpoddens veckouppdatering den 29 mars

Mitt under Eurons värsta kris diskuterar Polen anslutning till valutaunionen. Och samtidigt som 50 000 storkar kommer tillbaka till Polen från Afrika funderar nästan halva ungdomsgenerationen på att emigrera. Nyhetspanelen består av Magdalena Domeradzka och Dennis Besseling. Programledare Ted Bergdahl.

Direct download: Namnlst_2_-_2015-03-29_22.57.mp3
Category:general -- posted at: 5:14pm CEST

Den här gången pratar vi bland annat om Stefan Löfvens besök i Warszawa, Polens bidrag till Eurovision Song Contest och debatten om vems fel det är att präster begår övergrepp mot barn. Nyhetspanelen består av Magdalena Domeradzka och Dennis Besseling. Programledare är Ted Bergdahl. 

Direct download: Veckouppdatering20150322.mp3
Category:general -- posted at: 1:42pm CEST

Avsnitt 2: "Det polska köket"

I Polenpoddens andra avsnitt tar vi steget över tröskeln in i det polska köket. Programmet är inspelat på Café Piastowska i Stockholm och innehåller reportage om pirogbageriet Svensson i Kraków och ett besök på ett äkta pirogbageri. Du får även träffa Polenpoddens krönikör Emilia Mattsson

Direct download: Polenpodden2_rv.mp3
Category:general -- posted at: 5:25pm CEST

Polenpoddens veckouppdatering

Diskussion om de hetaste nyheterna i veckan i Polen. Medverkande Magdalena Domeradzka och Dennis Besseling. Programledare Ted Bergdahl.

Direct download: Veckouppdatering_1.mp3
Category:general -- posted at: 5:17pm CEST

1